InkaPaahtimo_rakennus_low.jpg

– Kahvi merkitsee hetken –

Saako olla kahvia?

 

Pieni artesaanipaahtimo Voikkaalla.

 

VOIKKAA, KOUVOLA, FINLAND

 

60°56'36.1"N 26°35'50.4"E

Voikkaan paperitehdas rakennutti työväelleen vuonna 1925 Kymijoen varteen kolmikerroksisen 800 neliön kivitalon, jonne pääsi saunomaan, pyykille ja leipomaan. Arkkitehdit Armas Lindgren ja Bertel Liljeqvist suunnittelivat rakennuksen 1920-luvulla. Yhdeksänkymmentä vuotta myöhemmin, vuonna 2015 Pamela ja Juho vuokrasivat Virtakiven saunan katutasosta kolmasosan ja perustivat tiloihin Inka Paahtimon.

 

THE COFFEE SCIENTIST 

 
Pamela.png

– Olen Pamela, ja valmistunut elintarviketieteiden maisteriksi Tanskan teknillisestä yliopistosta. Suomeen tullessani halusin tehdä jotain mikä yhdistäisi tietoni elintarviketieteistä, kiinnostukseni eettisestä ja kestävän kehityksen maataloudesta, omat juureni Perusta – ja jotain jota suomalaiset rakastavat. Niin syntyi idea Inka Paahtimosta, jonka päämääränä on tuoda uusia vivahteita Suomen kahvikulttuuriin ja lyhentää välimatkaa kuluttajan ja viljelijän välillä.

PAMELA Aranciaga Mauricio
TOIMITUSJOHTAJA / INKA PAAHTIMO

— 

ELINTARVIKETIETEIDEN MAISTERI, TANSKAN TEKNILLINEN YLIOPISTO

PAVUSTA PIENEMPÄÄN JA SUUREMPAAN KAHVIHETKEEN. 

 

KAHVI MERKITSEE HETKEN


Monille kahvi on olennainen osa päivittäisiä rituaaleja. Useimmiten ne ovat aivan tavallisia pieniä onnen ja täyttymyksen hetkiä, jotka edustavat meille jotakin – ja merkitsevät hetken.
— PAMELA ARANCIAGA MAURICIO / The Coffee Scientist @INKAPAAHTIMO

Inka Paahtimon arvot ovat yksinkertaiset.

 

EKOLOGISUUS JA EETTISYYS

 

RAKKAUS & INTOHIMO

Olemme pieni kahvipaahtimo, jonka intohimona on paahtaa ja luoda paras kahvihetkesi – suurella sydämellä ja asiantuntemuksella.

Haluamme tarjota laadukkaan ja Suomen kattavimman kahvilajikkeiden valikoiman, joka on tuotettu vastuullisesti, jotta tulevilla sukupolvillakin on mahdollisuus nauttia kahvihetkistä. – Miten voimme auttaa?

 
INKA_IMG_2946.jpg

TAKAISIN

Etusivulle