Guatemala San Miguel

guatemalaSanMiguel.png
guatemalaSanMiguel.png

Guatemala San Miguel

from 8.00

Guatemala San Miguel

Kuvaus
Hyvin makea, pehmeä ja tasapainoinen kahvi, jossa on hieman kukkaisuutta, hedelmäistä hapokkuuta sekä pähkinöiden ja tumman suklaan vivahteita.

ALUE: Estuardo Falla Castillo (San Miguel), Finca San Miguel, Guatemala
KORKEUS: 1500 - 1700 m
LAJIKKEET: Bourbon
LAATU: SHB EP
PROSESSOINTI: pesty

Määrä:
Jauhatus:
Quantity:
Add To Cart

Antigua on yksi vanhimmista kahvin viljely alueista Guatemalassa ja kuuluisa yhden maailman parhaimman kahvin tuottamisesta. Kolme osittain aktiivista tulivuorta Agua, Acatenango ja Fuego ympäröivät laaksoa, ja tämä vulkaaninen, ravinteikas maaperä ei vain tarjoa erinomaista kasvualustaa kahvipensaille vaan sillä on myös suuri vaikutus kahvin makuun.

Antiguan keskellä, San Miguelin kunnassa sijaitsevat kauniit San Miguelin ja Tempixquen tilat noin 1500 - 1700 m korkeudessa, mikä oikeuttaa kahville sen laatumerkinnän SHB. SHB viittaa hyvin tiiviiseen papun rakenteeseen, joka pitää sisällään sen mainiot aromat ja mahdollistaa vähäisen hapokkuuden. Don Arturo Falla Cofiño perusti tilan 1950 - luvulla, ja hänen poikansa Estuardo Falla Castillo jatkaa tänä päivänä 90 hehtaarisen tilan hoitamista. Kahvin lisäksi tilalla viljellään macademiapähkinöitä, orkideoja ja havupuita.

#Guatemala #SanMiguel #Inkapaahtimo #Kouvola #Voikkaa #Finland