5-02.jpg

Kuinka voimme palvella?

Nimi *
Nimi
 

INKA PAAHTIMO
BREJLININTIE 8
FI–45910 KOUVOLA

+358 400 323 955 / PAMELA
+358 50 529 8372 / JUHO

inkapaahtimo@gmail.com

 
Paahtimo10.jpg
 
6-02.jpg

Kahvin lähetys ja toimitus

Inka Paahtimon verkkokaupasta voit ostaa helposti tuoretta erikoiskahvia. Kahvit paahdetaan tilauksesta ja paahtopäivä on yleensä tilauspäivästä seuraava lauantai/sunnuntai. Kahvilähetykset postitetaan seuraavana maanantaina ja ne jaetaan kirjepostin mukana postiluukusta suoraan kotiin yleensä 1-3 päivän päästä. Toimituskuluista yksittäiselle tilaukselle veloitamme 5 € alle 0,5kg toimituksille ja 10 € yli 0,5kg toimituksille. Toimitus noutopisteeseen maksaa 7 €.

Sama toimitusaika pätee myös raakakahviin. Jos tilaamaasi kahvia on tuoreena hyllyssä, niin se lähetetään saman päivän aikana tai heti seuraavana päivänä tilauksesta.  

 
Paahtimo9.jpg
 

Rekisteriseloste

 

1. Rekisterin pitäjä

Inka Paahtimo Tmi

Brejlinintie 8, FI–45910, Kouvola

+358 400 323 955

inkapaahtimo@gmail.com

Y-tunnus: 2719355–1

www.inkapaahtimo.fi

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

Toimitusjohtaja Pamela Aranciaga Mauricio

 

3. REKISTERIN NIMI

Inka Paahtimon asiakasrekisteri. Rekisteri koostuu useammasta alarekisteristä.

 

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS / REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterinpitäjä käsittelee yhteystietoja seuraavasti:

  • henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti

  • rekisterin tietoja käytetään Inka Paahtimo Tmi:n asiakassuhteen hoitoon, asiakasyhteydenpitoon ja markkinointiin

  • rekisterin tietoja käytetään Inka Paahtimo Tmi:n omaan suoramarkkinointiin, jollei asiakas ole kieltänyt suoramarkkinointia 

  • kilpailuihin osallistuneiden ja voittajien yhteydenottoihin

  • rekisterin tietoja käytetään Inka Paahtimo Tmi:n tuote- ja palvelutarjonnan suunnitteluun ja tarjonnan kohdistamiseen

  • rekisterin tietoja käytetään Inka Paahtimo Tmi:n liiketoiminnan kehittämiseen sekä siihen liittyvän asiakaspalvelun kehittämiseen.

Henkilötietojen käsittely perustuu henkilötietolain 8 §:n 1 momentin 1, 2, 5 ja 6 kohtaan. Toimintamme perustuu vaitiolovelvollisuuteen henkilötietojen osalta emmekä luovuta niitä eteenpäin.

 

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Asiakkaan yhteystiedot ja tilaamisen mahdollistavat tiedot: sukunimi, etunimet, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka ja muut asiakaskohtaiset tiedot. Mahdolliset sähköisen suoramarkkinoinnin luvat. 

Asiakkaan tilausten käsittelyssä ja toimittamisessa tarvittavat tiedot: asiakkaan ilmoittama puhelinnumero.

Tiedot asiakkaan tilauksista, toimituksista ja palautuksista.

Rekisteröidyn nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, asiakkaan kiinnostuksen kohteet.

 

6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Asiakkaita koskevat tiedot saadaan asiakkaan suostumuksella häneltä itseltään (henkilötietolain 8 §:n 1 momentin 1 kohta).

Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista. Asiakassuhde syntyy, kun:

  • asiakas tilaa uutiskirjeen

  • asiakas tekee tilauksen verkkokaupasta.

Sähköiseen suoramarkkinointiin, kuten sähköposti ja tekstiviestit, pyydetään asiakkaalta erikseen suostumus henkilötietolain mukaisesti.

 

7. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Inka Paahtimo Tmi voi luovuttaa asiakkaan tietoja esimerkiksi alihankintana teetettävää suoramarkkinointipostitusta varten painotalolle. Tietoja voidaan siirtää henkilötietolain sallimissa rajoissa EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 

8. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Tietokantaan tallennettujen tietojen tiedostot ovat suojattu (rekisterin käyttöoikeuden periaatteet ja käytön valvonta sekä laitteiden fyysinen suojaus). Rekisteriin on käyttöoikeus vain niillä Inka Paahtimo Tmi:n palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Heillä on käytössään käyttäjätunnukset ja salasanat. Asiakkaat voivat halutessaan tarkistaa, mitä tietoa hänestä on henkilörekisteriin talletettu, kieltää tietojen käytön tai vaatia tietoja poistettavaksi tai korjattaviksi lähettämällä asiaa koskevan viestin Inka Paahtimo Tmi:lle. Pyydämme ystävällisesti kertomaan kaikissa viesteissä yhteystiedot.

 
Pohja3-02.jpg