Palvelua suurella sydämellä

Olemme pieni kahvipaahtimo, jonka intohimona on paahtaa ja luoda paras kahvihetkesi – suurella sydämellä ja asiantuntemuksella. Haluamme tarjota laadukkaan ja Suomen kattavimman kahvilajikkeiden valikoiman, joka on tuotettu vastuullisesti, jotta tulevilla sukupolvillakin on mahdollisuus nauttia kahvihetkistä.


INKA_SERVICES_1STOP.png

1. STOP'S

Inka Paahtimo keskittyy piristävän ja pysäyttävän kahvihetken luomiseen! Räätälöidyt ratkaisut yritysten tiloihin. Palvelemme Sinua henkilökohtaisesti kaikessa kahviin, teehen, laitteisiin ja tarvikkeisiin liittyvässä. – Pyydä maksuton kartoitus.

Haluan lisätietoja #1STOP -palvelukonseptista *

INKA_2SHOP_SERVICE.png

2. SHOP'S

Inka Paahtimo tarjoaa lisäarvoa kahvihetken luomiseen! Kaupoille ja erikoisliikkeille tarkoitettu oivallinen erikoiskahvin jälleenmyyntituote. Räätälöity oma kahvituote omalla brändi-ilmeellä.

Haluan lisätietoja 2SHOP -palvelukonseptista *

INKA_SERVICES_3HORECA.png

3. HORECA'S

Inka Paahtimo tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua asiakkaittenne kahvihetken luomiseen! Hotelleille, ravintoloille ja kahviloille asiantuntevaa palvelua kahvi- ja teetuotteiden, laitteiden sekä tarvikkeiden valinnassa ja käytöönotossa.

Haluan lisätietoja HORECA -palvelukonseptista *

INKA_4YOURBRAND_SERVICE.png

4. YOURBRAND

Inka Paahtimolta tuoksuva ja maistuva liikelahja ikioman kahvihetken luomiseen! Huomioi asiakastasi liikelahjalla, joka herättää aidon tunnejäljen. Yrityksellesi räätälöity oma kahvituote omalla brändi-ilmeellä.

Haluan lisätietoja 4YOURBRAND -palvelukonseptista *
Pohja3-02.jpg